Over mij

Van den Broek Fotografie is opgericht in 2008 en heeft sindsdien een uitgebreid portfolio opgebouwd en gewerkt voor nationale en internationale klanten.

Werkwijze

 

Elk project wil ik transparant benaderen. Dat betekent dat u weet wat er gebeurt en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Vóór de opdracht geeft de klant een korte briefing. Naar aanleiding van de briefing ontvangt de klant een offerte met hierin ofwel een projectprijs of een uurtarief met een schatting van het aantal uren.

Fotografie kan plaatsvinden op locatie, in de thuisstudio of in een huurstudio. Dit is afhankelijk van het te fotograferen onderwerp. Na het fotograferen zal elk beeld professioneel worden bewerkt en volgens afspraak geleverd worden.

Ik werk altijd tegen een eerlijke prijs, met perfecte kwaliteit en altijd een persoonlijke benadering.

Visie

Fotograaf? Oh,…… dat is op een knopje drukken.

Nee, in mijn visie is fotograferen meer het creëren van een beeld dan het op het juiste moment op een knopje drukken. Ik creëer beelden die van te voren geconceptualiseerd zijn. Dat kan een productfoto of portret zijn maar ook een beeld dat uit verschillende foto’s is opgebouwd omdat het wellicht te duur of onmogelijk zou zijn om de setting te realiseren. Een voorbeeld hiervan is de serie “Future Animal Kingdoms”. Deze manier van fotograferen is vernieuwend, kostenbesparend en laat je creativiteit de vrije loop. Mijn streven is om tegen een scherpe prijs onderscheidende en creatieve beelden te creëren. Dit doe ik door technieken als Photoshop in te zetten maar ook door géén overbodige luxe eigendommen zoals een duur pand of lease auto te bezitten.

Ik ben een fotograaf van deze generatie. Een fotograaf van nu.